Aalsmeersch Bloemenhuis VOF
Witte de Withstraat 59C
3012 BM Rotterdam
Tel: 010-4138105
E-mail: ab@aalsmeersch.nl
Site: www.Aalsmeersch.nl
Bank ABN nr NL37ABNA0426000323
ING  NL68INGB0000299011
KvK 24297573
 

Als Fleuropbloemist kunnen wij zorg dragen voor het verzenden van alle

soorten bloemwerken naar uw relaties zowel in Nederland als in het buitenland.

Openingstijden:

van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30
zaterdag van 9:00 tot 16:30
Zondag gesloten
 

Routebeschrijving

Komende uit de richting Gorinchem en Breda

U neemt vanaf de A16 de richting Feyenoord. U gaat de van Brienenoordbrug over en neemt direct de afslag Rotterdam centrum. De rotonde voor driekwart nemen.

U zit nu op de maasboulevard en kunt deze geheel uitrijden tot u bij de kruising komt met aan uw linkerhand de Erasmusbrug en aan uw rechterhand hotel Inntel.

Op de kruising gaat u hier rechts en vervolgens de eerste linksaf. Na ca. 250 meter is Aalsmeersch Bloemenhuis aan uw rechterhand.

Komende uit de richting Den Haag

Afslag Rotterdam centrum, alsmaar rechtdoor blijven rijden tot u bij het Hofplein aankomt. U neemt deze rotonde half en rijd vervolgens de Coolsingel op. Bij de tweede kruising rechtdoor en vervolgens de eerste rechts. Na ca. 250 meter is het Aalsmeersch Bloemenhuis aan uw rechterhand.

Met openbaar vervoer

Vanaf het centraal station neemt u de metro naar station Churchilplein (2 haltes verder). Boven gekomen loopt u langs de Coolsingel richting de Erasmusbrug. U steekt daarbij de grote kruising over en gaat na ca. 100 meter de eerste straat rechts. Na ca. 250 meter is het Aalsmeers Bloemenhuis aan uw rechterhand.

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig, behalve in de straat zelf is er op 50 meter van het Aalsmeersbloemenhuis een grote parkeergarage die ook ‘s avonds geopend is. Deze is gevestigd in de Hartmanstraat. Deze kunt u het beste bereiken als u nadat u het Aalsmeersch Bloemenhuis aan uw rechterhand heeft gezien, iets door rijdt en de eerste straat rechts gaat. Aan uw linkerhand is vervolgens de parkeergarage.

Graag wijzen wij u erop dat het betalen in de parkeermeters van Rotterdam alleen mogelijk is met een chipper of een creditcard